2010-12-12 ? 23:53:56

snorungar och gamla skrönor

Nu ikväll när jag och syrran var iväg och kvällsfodrade hästarna, så gjorde dojjan det ganska tydligt för oss vad hon tycker om att äta då hon får nya tänder. Vi mockar nästan jämt boxarna påde på dagen och på kvällen då vi kvällsfodrar. Och direkt efter syrran mockat åt henne och jag lagt in höt, så sket hon i maten!

Helt bokstavligt talat så sket hon i sin mat. Och svor åt oss och kallade oss alla världens fula och halvruggiga smeknamn. Dojjan är i början av tonnåren, oftast är hon otroligt söt och rar, men ikväll lyssnade hon häldre till sin favorit farfar Totte, (som stog och berättade gamla skrönor som dem tidigare kvällarna han sovit inne.) än på oss.. Totte lär antagligen stå och ljuga och bre på gamla rövarhistorier halva natten. Så lilla Dojjan kommer nog avra trött inatt. För mamma Bella har egtt upp hoppet om att uppfostra Dojjan nu. Hon planerar grundligt för nästa yngling som kommer ploppa ut till våren och hämtar väl antagligen ork ochså.

Breitling och Naranjo stog snällt i sina boxar och med dem var det som vanligt ina problem. Förutom att Breitling tyckte syrran var en riktigt besservisser som tyckte han skulel flytta på sig när hon skulle mocka hans box. Han stog ju så himla skönt just där!

Förörvigt kan inte grabbarna hålla tassarna borta från varandra, jag tror båda två spelar i den andra ligan numera. Dem spränger ju staketet och står och kelar med varandra mellan varven. Men inte nonstop, för dem har ju sina små dispyter och behöver lite "space" ibland. Men dem försöker verkligen övertyga oss om att få en gemensam hage.. Men vi är inte övertygade ännu!
Kommentarer
Beatrice

fy fan va sööt blogg! allt bra med dig ? :D

2010-12-14 @ 05:54:19
URL: http://beahedvind.blogg.se/
Beatrice

jo de är bra :D händer i dag då?

2010-12-14 @ 19:20:11
URL: http://beahedvind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!