2011-04-13 ? 03:59:51

snart ploppar det ut!



Hamlet börjar se så himla vuxen ut i kroppen nu tycker jag! Det är bara titta på bilden ovan tex. Han kommer verkligen bli så himla snygg, en riktig drömhäst! Han är verkligen en riktig stjärna.. Bilden är ju dock redigerad, men han ser ut så som han gör på bilden, själva hamlet rä inte redigerad.

Snart, vilken dag som hälst så fölar ju Labella. Då kanske det blir mer uppdatering här på bloggen. Känns inte riktigt som om att jag har så mycket att skriva om här. Jag är ju knappt i stallet alls längre.. Vilket är väldigt tråkig, men jag känne rinte riktigt något sug efter att åka dit heller. jag saknar nog Breitling för mycket.

Men när Bellas föl ploppat ut kanske jag får motivationen och orken tillbaka för att ta mig till stallet? Vem vet fölet som kommer är min häst rakt igenom? Det vet man ju aldrig.. Under kan ju ske, vi får se helt enkelt vad som ploppar ut. Och skulle det vara så så får vi ju fortfarande se om jag kan köpa loss den sen i höst.. Mendet hade varit helt fantastiskt att få ha en avkomma efter fina Labella som förövrigt börjar bli till åren nu..

Håll tummarna för att ett välskapt och levande föl yittar ut snart! jag kan knappt bärga mig, jag är så himla spänd och förväntansfull!
2011-04-02 ? 22:30:21

dojjan och jag i vintras <3

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!