2010-11-30 ? 19:58:17

pannband


På senaste tiden har det diskuterats en hel del ang pannband. Detta på bilden har jag till Breitling. Och jag blev helkär direkt då jag såg det! Jag gillar dem svängda pannbanden, då jag tycker att det ser snyggare ut. Jag är inte alls speciellt förtjust i helt "raka" pannband, eller dem som är v-formade för mycket. Svängt är snyggast! Sen har jag aldirg tyckt om för "blingiga" pannband. Detta faller mig i smaken och är alldelens lagom på alla sätt, även för plånboken!

Eller vad tycker ni? Hur ser era pannband ut?
2010-11-30 ? 18:09:44

kyligt

Nu har jag varit i stallet, tacka gudarna för Rix Fm. Jag älskar deras radioprogram som går runt halv tre till halv 5 på eftermiddagarna. Utan dem vet jag inte vad jag skulle göra eller ta mig till. Det är vi den tiden jag oftast står och mockar alla boxarna och fixar höpåsarna och byter vatten m.m

Stallet är klart iallafall, men jag blev så grymt hungrig så Breitling får en vilodag idag. Jag kunde inte härda ut längre. Blev en riktigt kass lunch/frkost idag. Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Men det är så jädrans kallt idag så jag tror bara Breitling är glad över att slippa vara ute i kylan.

Måste bara berätta att jag igår köpte "Hot Spots" på claes olsson. Tänkte att idag skulle jag minsann värma mig och använda dem. Men NU när jag sitter här hemma så är dem jävlarna varma som jag vet inte vad. Men när jag höll på att frysa fingrarna av mig så vägrade dem värma mig. Lömska jäkla väörmepåsar måste jag säga!
2010-11-30 ? 00:24:46

riktigt o-glammigt


Jag snackade ju i något inlägg om hur o-glammigt det är med reflexer. Här ser ni själva hur o-glammiga jag och Breitling är på våra ridpass. Såväl i skog som på g till ridhuset.
2010-11-29 ? 22:15:31

suck

Bästa Kund !

Din order nr. ***** har skickats från vårt centrallager i Holland. Spåringskoden för sändningen är ********** och logistikföretaget Bring. Du kan följa läget på sändningen med koden vi givit på internet på sidan http://online.pannordic.com. Transport från Holland till Sverige tar normalt ungefär en vecka.

Paketet kan hämtas ut med en avisering som blir skickat åt Dig från utlämningsstället efter att paketet har kommit dit. Du kan också hämta ut paketet med spåringskoden. I så fall vänligen kom ihåg att ta med Din legitimation.

Med vänliga hälsningar,
Horze webbutik


GAAAAH, JAG SOM HATAR ATT VÄNTA!!!! Hoppas verkligen det går liite snabbare iaf..

2010-11-29 ? 20:35:40

jackson jackan!



Såhär ser jackan ut! Min lillebror knäppte ett par bilder så jag kunde slänga upp en här till er. En mossgrön jackson jacka, kommer ju passa jätte bra till brunt och beige! Mamma tyckte att jag skulle köpt två stycken, en till stallet och en som jag kunde ha till vardags ochså, haha!
2010-11-29 ? 20:13:41

Det blev en jacka!

Köpte en grön vinterjacka på my one idag. Bilder kommer i morgon! i övrigt så tyckte jag att dme hade många fina saker som jag gärna skulle vilja ha. Men lite väl dyra priser på vissa saker måste jag säga. Men jag fastnade som vanligt för en Pikuer tröjja.. Dock kostade den över tusen kronor. Vilket ajg inte tycker är värt för en tröjja i vanliga fall. Men jag ska fundera och överlägga med mig själv. För den var så galet snygg! Tänk om man hade någon snäll som ville köpa mig dne i julklapp, haha! Men det är ju bara att glömma.. Man kan ju alltid hita till sin pojkvän, eller? Sen hittade jag även ett par schyssta ridbyxer. Men när jag hade dem på och stog och speglade mig upptäckte jag att dem hade en fläck.. Men hon bakom disken skulle prata med sin chef imorgon om jag kunde få dem billigare, så hon ringer mig i morgon.

Men längtar tills jag kan hämta ut mitt paket från horze! Haha, Lollo hon som designat denna bloggen, även hon har köpt ett likadant schabrak till sin welsh cob kille Nester. Lollo och jag har nog lite lika smak, eftersom jag tycker min blogg blev helt perfekt, och vi även har köpt samma scharbak och fallit för rasen welsh cob ;)!

Vad tycker ni om rasen Welsh cob?

2010-11-29 ? 15:33:41

ha-begär

Lite senare bär det av till MyOne. Ska bli superkul att kolla deras utbud osv, hoppas jag hittar något bra och som väcker ha-begär ;)! För eftersom jag inte varit på globen kan jag gott unna mig och Breitling något nytt och fräscht!

Sen vill jag bara säga tack till alla er som läser, och ett stort tack för dem söta komentarerna! Dem värmer verkligen. Kul att det redan är så pass många om läser, bloggen är ju väldigt nystartad, och såhär många läsare räknade jag absolut inte med att ha! Jag blir jätte glad för varje kommentar. Och är det något speciellt ni vill läsa om osv är det bara att säga till så ska jag försöka ordna det.

Har du något speciellt önskemål?
2010-11-28 ? 23:44:55

MyOne

Det har ju öppnats en ny butik som heter MyOne i Danderyd. Johanna och jag kanske åker dit i morgon och kikar lite. Hade varit roligt med lite shopping, eftersom att det inte blev något globen för mig.. Visst har jag ju klickat hem en skön tröjja och ett helt okej shabrak. Men ni som läser här lär ju tycka som jag, att man aldrig kan ha för mycket hästsaker? Jag skulle vilja ha ett par schyssta dressyrskydd, och ett par nya snygag ridbyxer som är lite högre i midjan, givetvis ska dem vara helskodda! Sen ska jag titta på kandaren dem har och se om dem har något som lockar och drar i fingrarna på mig. Sen har jag funderat över ännu ett schabrak och ett par matchande benlindor. I en lite "roligare" färg. Dock tycker jag det är svårt att matcha Breitlings färg och lite mer skarpa färger. Men marinblått kanske hade varit fint, trotts att det är urtrist.. Men med ett par snygga ridbandage?

Vad rekomenderar ni för färger till min ponny?

2010-11-28 ? 23:03:50

sant eller falskt?


DRESSYRSCHABRAK FÅRSKINN
Cottage Craft

Vitt dressyrschabrak halvfodrat med äkta fårskinn med upprullad kant. Smårutig, diamantformad bomullsmönster.

Fårskinnet fungerar tryckavlastande- och tryckfördelande, samtidigt som en öppen kanal för ryggraden ger förbättrad passform och ökar luftcirkulationen.

Schabraket har kardborrefäste för både sadelstroppar och sadelgjord.

Fårskinnet kommer från Nya Zeeland.

Tror ni att detta schabrak är mycket bättre än ett "vanligt"? Har ni några tidigare erfarenheter av linkande schabrak eller kanske just detta? Skulle bli jätte glad om vi svarade!
2010-11-28 ? 19:08:56

kandar och pannband



Detta snygga kandaret fast ett brunt ska jag skaffa mig till Breitling! Han kommer bli skitsnygg verkligen. Har även mailt på ett begagnat kandar, men ska se bild på det först. Är det inte trillräckligt snyggt får det bli detta :)! Men pannbandet ska självklart bytas! Jag förstår inte, vad är grejjen med att inga träns/kandar kan ha snygga pannband redan från början? Ett nytt fräscht svängt pannband med pärlor i ska införskaffas till detta.
2010-11-28 ? 18:40:59

i ett litet stall

Förörvigt idag blev det ingen ridning. Jag mår inte ritkigt på topp idag, så Breitling fick vila. Men shit vad det var röjj i stallet ikväll! Det som aldirg brukar vara en kotte där och nu var det hur många som hälst kändes det som! Det var jag och Maja, och sen visade det sig att Humla, Moa och Aline hade varit ute och ridit. Så dem dundrade in i stallet och det kändes som att det var hur många människor som hälst, men det var bara trevligt! Det är roligt när det är lite liv och rörelse i stallet.

Stallet är ju väldigt litet, och det är ju bara jag och syrran och familjen Piltto-Dahl som har hästar där. Hur ser det ut för er? Har ni eget stall eller är ni inackorderade? Står ni i stort eller litet stall med er häst?
2010-11-28 ? 18:35:04

jag gjorde det

Måste bara förtälja er, att jag nu har klickat hem tröjjan och schabraket! Ska bli kul att få gå och hämta ut det nu snart. Hoppas dem är snabba, för jag hatar att vänta! Gör inte ni det ochså?
2010-11-28 ? 18:00:08

ett snabbt klick, eller?



Jag är så otroligt sugen på att klicka hem dessa två. Mitt favoritschabrak har blivit förstört. Det är en fläck som vägrar gå bort, så med andra ord behöver jag ett nytt ;)! Och den där tröjjan har jag suktat efter hur länge som hälst! Haha, vem vet det aknske blir en hemma tröjja ist för stalltröjja?

-Vad tycker ni om dessa två? Bör jag klicka hem?
2010-11-27 ? 16:26:54

Breitling i sitt snygga rosa träns!

2010-11-27 ? 16:21:00

tack johanna!



Johanna hade med sig en pressent till mig idag! Fick dessa supersöta benlindor som passar perfekt till mitt rosa träns! Jag blev så himla glad! Johanna köpte dem i globen igår, så himla snällt av henne! Vet inte hur jag ska kunna tacka dig :')! Jag har gått och sneglat efter ett par rosa benlindor hur länge som hälst verkligen.

Idag så red vi som sagt ut en lugn sväng, det var supermysigt, vi tog en liten galopp och så travade vi litegranna. Men mest var det bara skritt. Breitling var riktigt taggad idag, men eftersom jag är sjuk så orkar jag inte rida så hårt.. Sen efter vi ridit så åkte vi upp till broknäs och hämtade lite torv. Morsade lite på gamla bekanta där uppe. Var mycket trevligt! Carina Branderup var även där och hade hållt lite lektioner osv, för Cissi och AC mfl.

Vad tycker ni? Ska vi ha rosa tema vid nästa fotografering ;)?
För dessa tänker jag vänta med att använda till ett speciellt tillfälle<3
2010-11-27 ? 12:30:27

Snygg på uteritten


                                    (bild på Breitling från förra vintern)

Idag ska jag och Johanna ut och rida i skogen. Ska bli jätte mysigt! Sen tror jag Breitling är i behov av att komma ut i skogen och lyfta lite på fötterna. Jag är sjuk för tillfället, så en lugn barbacka tur i skogen blir perfekt!

Förörvigt är jag otroligt köpsugen. Jag längtar tills man kan dissa alla dessa fula reflexer, och börja ha fina lindor eller skydd istället. Nu när man är ute och rider.. Ser det ju förjävligt ut.. Men reflexer är faktiskt väldigt viktigt och nödvändigt. Men till våren.. Tänk er till våren! Då marken torkat upp och knopparna på träden har poppat upp. Då man kan vara lika snygg på uteritten som då man rider i ridhuset! Då man kan ha en tunn jacka eller en väst istället för bylsiga och gigantiska jackor..?

En fråga till er.
- Hur många har ridhus på gården? Och hur många har ridavstånd till ridhus?
Och ni andra, brukar ni åka iväg och träna eller hur gör ni?

2010-11-27 ? 00:07:06

Breitling och jag<3



2010-11-26 ? 23:13:14

VÄLKOMMEN!


Jag heter Natalie och är nyss fyllda 21 år. Jag har ett brinnande intresse för hästar och foto. Så här kommer ni att få läsa om mig och min häst Breitling. Annars så är jag en glad och påhittig tjej, som är fylld av tankar och idéer som jag vill uppfylla. Jag gick aldrig klart gymnasiet men jag klarar mig ändå. Har jobbat som vårdbiträde sedan jag var 18 år och tycker det är väldigt roligt, och det är verkligen ett givande och lärorikt arbete. Men men, det är inte om mitt privatliv ni ska läsa om här. Det här är min hästblogg där ni kommer att få ta del av vad som händer i stallet, och där ni kommer kunna följa mig och Breirlings utväkling. Så nu kommer lite info om honom..


Breitling är en renrasig Welsh Cob valack f 2005. Han är en riktig trygg och säker kille, men trotts detta har han ett hett humör. Han blev sent inriden och har blivit riden i princip 1½ år nu. Det går sakta men säkert frammåt. I ridningen är han glad och possitiv men kan bli lite sur då han tycker att jag är otydlig. Han har fina gångarter som jag bara måste lyckas lära mig att plocka fram. Då jag köpte Breitling var han en i princip ohanterad 3årig hingst och dem påstod i annonsen att han var inriden. Hell NO! Insutten kan jag gå med på.. Men han är en speciell kille med hett humör trotts att han aldirg blir "dum" och hittar på sattyg i ridningen.

Undrar ni något så är det bara att fårga.

Om

Min profilbild


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!